Bröllopsportal.se

Välkommen till Bröllopsportal.se, er guide till bröllopet

För kvinnan är en av de viktigaste momenten innan vigseln att få till den perfekta sminkningen. Det, tillsammans med hår och styling, är huvudfokuset på morgonen och det ställer även krav på att allt ska hålla till sent på kvällen eller långt in i natten.

Beställ i tid

Om du ska göra sminkning och styling hemma ska du beställa dina varor i tid, utifall att något tar slut i lager eller frakttiden blir längre än väntat. Nu har du även chansen att göra en tandblekning för ett gnistrande vitt leende.

Ska du använda läppstift i rosa eller rödorange kommer dina tänder att se gulare ut. Du kan jämföra priser och produkter på tandblekningskit hemma hos Billigt Makeup innan du köper, där hittar du alla produkter du kan tänkas behöva.

Håret - ring en vän

Om du vill göra en mer avancerad håruppsättning kan du behöva några extra händer. Att arbeta med sitt eget hår är svårt för den bästa av oss, speciellt flätning och uppsättning som sker till största delen på bakhuvudet.

Sminka för fotona

Det är fotona som är de fysiska minnena av hela dagen, du vill se lika perfekt ut på dem som när du hälsar gästerna välkomna eller står framför prästen. Tänk på fotografierna när du väljer produkter och färger.

Skinande eller glittrig highlighter kommer att få ansiktet att skina när blixten träffar kinderna, men hamnar den på fel ställe kommer ansiktsformen att förändras. Du vill inte lägga läppglans ändå ut till mungiporna, på bild kommer läpparna se flottig istället för fuktiga ut. Använd bara läppglansen på mitten av över- och underläpp.

Du behöver inte vara rädd för färg på läppar och ögonlock, alltför svaga toner kommer inte att synas på bilder. Därför kan man säga att en bröllopssminkning kan med fördel vara lite färgstarkare än vanligt.