Bröllopsportal.se

Välkommen till Bröllopsportal.se, er guide till bröllopet

Många som börjar med nätdejting för att träffa någon för en flirt eller en kortare eller längre romans passar på att göra en slags översyn av sig själva när det gäller bland annat utseendet. Det är ganska naturligt egentligen. När man bestämmer sig för att ge sig ut på dejtingmarknaden vill man ju förbättra sina odds så mycket som möjligt. Det behöver inte vara så att man anlitar en personlig tränare för att snabbt komma i toppform, skaffar en helt ny frisyr och gör någon mindre skönhetsoperation, men de flesta gör åtminstone någon eller några mindre förändringar.

Det är till exempel vanligt att man tittar på sin nuvarande stil och funderar på om den verkligen fungerar. Vad vi menar med stil i det här sammanhanget är hur man klär sig och hur man för sig. Din stil ger upphov till känslor hos dem som möter dig, oavsett du är medveten om det eller inte, och det lönar sig att hitta en stil som dels harmonierar väl med dig som person, och dels väcker rätt känslor hos motparten.

När du ska hitta din egen stil ska du givetvis utgå från dig själv. Börja med att ställa några frågor till dig själv, till exempel: