Bröllopsportal.se

Välkommen till Bröllopsportal.se, er guide till bröllopet

Efter vigseln brukar det vara vanligt att man har en bröllopsfest för sina nära och kära. För att den ska bli så lyckad som möjligt krävs det att man är väl förberedd. Att ha en checklista över vad som ska göras är ett bra sätt att hålla ordning på saker och ting.

Till en bröllopsfest brukar man utse en toastmaster eller toastmadame eller till och med både och. Tillsammans kommer man överrens om vilka uppgifter dessa personer ska ha under bröllopsdagen, men framförallt under festen. Den största uppgiften toastmastern eller toastmadamen egentligen har är att organisera festen så att den flyter på som den ska. Tal skall hållas, maten ska ätas och eventuella spex och lekar ska utföras. Toastmastern och toastmadamen utses för att brudparet ska kunna koppla av och bara njuta av sin underbara dag.

Innan bröllopet och festen ska man tänka på att boka tårtan som ska ätas, fundera ut vilka man vill bjuda, vilken mat som ska ätas och om man eventuellt ska ha ett liveband som spelar till dansen. Ett bra tips är att först och främst bestämma hur mycket festen får lov att kosta. Därefter är det mycket lättare att planera och organisera hela festen. Se till att läsa på nätet och samla mycket inspiration till bröllop.