Bröllopsportal.se

Välkommen till Bröllopsportal.se, er guide till bröllopet

För många är det viktigt att allt är perfekt under bröllopsdagen. Det innefattar allt från fotograf, mat, blommor och kläder till lokalen. Att hitta rätt festlokal kan tyckas vara något svårt. Det är svårt att få en bra överblick över det utbud som finns att välja mellan. Många har på förhand en plats man vet kommer fungera bra för sin bröllopsdag – men det är långt ifrån alla som har det.

Storlek på bröllopslokalen

En uppenbar faktor att väga in när du ska hyra bröllopslokal är storleken. Tänk på att det inte bara är människorna som ska få plats, utan även stora buffébord (eventuellt), bord, stolar och kanske till och med en scen om ni ska ha levande musik. Är ni flertalet tiotal personer som ska delta krävs en ganska stor lokal. Något annat att ta hänsyn till är parkering och klädesupphängning.

Viktiga frågor att fråga

Oavsett vilken lokal som ska hyras är det viktigt att ställa ett antal frågor till den som hyr ut. Till exempel:

Kort sagt är det viktigt att ni pratar igenom allting som kan hända. Det här är för att båda parter ska kunna känna sig trygga med uthyrningen av lokalen.

Festlokalens Läge

Läget är viktigare för vissa än för andra. En del kan ha en idé sedan länge om hur bröllopet ska se ut, och då duger inte vilken festlokal som helst. Kanske ska det vara vid en stor herrgård vid vattnet? Läget avgör helhetskänslan för bröllopet. Det finns många tips till bröllopet som du kan använda dig av.

Det är också bra att tänka ur ett rent praktiskt perspektiv. Är det enkelt för merparten av gästerna att ta sig dit? Om inte, hur skall transport ordnas?