Bröllopsportal.se

Välkommen till Bröllopsportal.se, er guide till bröllopet

Till ett bröllop förväntas det att man ger presenter till brudparet om man är bjuden på bröllopet. Har man tur har brudparet gjort en önskelista annars kan det bli lite klurigt att komma på vad man ska köpa.

Har man ingen önskelista att välja från kan det vara bra att välja presenter som man kan ha nytta av i framtiden. Det brukar vara väldigt vanligt att man köper saker till hemmet, men nu för tiden har de flesta blivande brudpar bott i hop under en längre tid och har då oftast det mesta till hushållet.

Det brukar vara väldigt uppskattat om man går ihop några stycken och ger brudparet en upplevelse som till exempel en resa, en ballongfärd, golfweekend eller något liknande.

Annat som är uppskattat är om man kan erbjuda sin hjälp när brudparet ska göra något. Kanske är man snickare, då kan man erbjuda sig att hjälpa till om man ska bygga något nytt.

* Besök bröllop.se för tips på bröllopspresenter >>

Enligt vår sed är det inte brukligt att önska sig pengar som bröllopspresent, men det blir mer och mer vanligt. Framförallt blir det vanligare att önska sig bidra till bröllopsresan.

Att öppna presenter är alltid kul, men vid bröllop kan det bli väldigt mycket presenter och då kan det ta väldigt lång tid. vanligt är då att man öppnar presenterna dagen efter tillsammans med familj och några närstående vänner. Därefter hör brudparet av sig med ett tackkort för alla presenter de har fått.