Bröllopsportal.se

Välkommen till Bröllopsportal.se, er guide till bröllopet

Det krävs noggranna förberedelser för att ett bröllop ska bli helt perfekt. För att inte glömma någon är de bra att göra en checklista man kan bocka av.
Var ute i god tid för att slippa att inse att tiden inte räcker till. Ta gärna hjälp av vänner och bekanta, de ställer säkerligen upp med att hjälpa er att få en oförglömlig dag.

En fingervisning är att man redan cirka 12 månader innan man tänkt gifta sig bestämmer exakt datum och tid för bröllopet, samt hur mycket bröllopet får kosta. Därefter bokar man kyrka eller vigsellokal och lokal till bröllopsfesten osv.

>> Här hittar du bröllopslokal till festen <<

Följer man sin checklista minimerar man risken att glömma bort något. Har man bestämt sig för att använda sig av en checklista kan det underlätta om man delar in den i olika tidsperioder och därefter skriver ner vad som ska göras under vilken period. Exempel på tidsperioder kan vara 12-6 månader innan bröllopet, 6-3 månader innan, 3-2 månader innan, 1 månad innan, 2-1 veckor innan, dagen före bröllopet, bröllopsdagen och så efter bröllopsdagen.

Att boka transport till och från bröllopet samt om man ska bo på hotell på bröllopsnatten bör det bokas i god tid före bröllopet. Likaså bröllopsresan och om man vill ha någon speciell underhållning på bröllopsfesten.

Senast 7 veckor innan bröllopet bör inbjudningskorten skickas ut. Samtidigt är det bra att skriva en eventuell önskelista så att bröllopsgästerna får en chans att inhandla present.

Med hjälp av en checklista blir det lättare att komma ihåg allt som ska ordnas. Med hjälp av den blir det också lättare att slappna av och och bara njuta på själva bröllopsdagen. Sov länge, ät en god frukost, fixa sista skönhetsingreppen, slappna av och njut!