Bröllopsportal.se

Välkommen till Bröllopsportal.se, er guide till bröllopet

Oftast är det gästerna som kommer med gåvor till brudparet. Allt fler väljer att skippa presenterna mot en kuvertavgift som täcker mat och dryck för gästerna. Men den gamla traditionen att fråga efter husgeråd till det gemensamma hemmet är också vanlig. När brudparet väljer att ge en gåva brukar det vara en liten men personlig sak, något som speglar brudparet och samtidigt tackar gästerna för att närvarande vid deras viktigaste dag.

Fröer

Ge gästerna något som glädjer dem år eller år. En fröpåse med perenner ger gästerna blommor som återkommer varje sommar, en årlig påminnelse om en glädjefylld dag! Du kan köpa fröer online hos Impecta och dekorera varje middagsplats med en fröpåse. Om ni vill gå ett steg längre kan ni köpa olika sorter och försöka hitta perenner som passar med era gästers personlighet. Skriv en rad till varje fröpåse som förklarar varför ni anser att just denna blomma får er att tänka på denna gäst.

“Du är lika färgstark som bergvallmo” “Du är inte rädd att ta plats och älskar rampljuset, precis som denna solros” “Blyg och vacker som en minipensé”

Personliga tackkort

Lägg ned lite tid efter bröllopet och komponera egna tackkort med en bröllopsbild. Skriv för hand och ge ett personligt tack för att personen eller familjen deltog. Det kan vara en kul händelse på bröllopet, en nostalgitripp som för tankarna till er gamla vänskap eller ett tack för hjälpen genom hård tider. Visa att ni uppskattar och har sett alla som kom på ert bröllop.

Liten goodiebag

Det är inte lätt att göra alla nöjda när man ger bort presenter. Med en liten goodiebag kan ni variera med flera minipresenter för att alla ska hitta något de uppskattar. Om ni gillar att pyssla krävs det väldigt lite material för att göra egna tvålar med doft. Alternativt kan ni koka stora mängder marmelad eller sylt från köpa eller bär som ni odlat själv. Via olika företag kan ni trycka upp egna lappar till burkar och paket.

Det går så klart att göra det ännu enklare. Tvålar, marmelad och sylt går att köpa i små format för att ge borg. Fyll en liten ask med ert favoritgodis så att alla får smaka!