Bröllopsportal.se

Välkommen till Bröllopsportal.se, er guide till bröllopet

Inför bröllopet är det självklart att man som brudgum vill visa sin partner sin allra bästa sida. Att ta hand om sitt utseende med hjälp av näringsrika och avslappnande skönhetsrutiner kan göra underverk för din utstrålning. Gärna i kombination med hälsosam kost och regelbunden motion.

Är skönhetsprodukter bara för kvinnor?

Skönhetsprodukter, så som krämer för återfuktning, serum, peeling, ansiktsmasker och hårolja framställs ofta som om de uteslutande vore tillverkade för kvinnor. Så är inte fallet. Innehållet i dessa produkter har inget att göra med om man ser sig som man, kvinna eller icke-binär. Det som riktar sig till kvinnor är i första hand utseendet på förpackning och eventuellt doften (som kan uppfattas som mer kvinnlig).

Det finns butiker, märken och återförsäljare för män

Den som inte vill använda skönhetsprodukter som skapats i första hand till kvinnor kan söka sig till butiker som riktar sig till män. Där slipper man leta efter den enstaka mörkblå förpackningen instoppad mellan hyllor av färgglada produkter. Särskilt i större städer finns flera butiker som inriktat sitt utbud efter det växande intresset kring manlig skönhetsvård. Förutom specialiserad hudvård, som ger peeling, inpackningar, färgar ögonfransar m.m. finns avancerade kliniker som kan utföra alltifrån hårtransplantation till botox. Medan botox i första hand används för att fylla ut rynkor och tunna linjer, kan man genom att transplantera hår uppleva en ökad hårväxt.

Snygga kläder blir pricken över i:et

Den som skapat skönhetsrutiner eller tagit sig tid att prioritera kropp, skönhet och hälsa får en lyster som väger tyngre än alla klädval. Därmed inte sagt att inte kläderna är viktiga. Till bröllopet önskas självklart kläder som är snygga och fullkomligt välsittande. Kläder som får dig att både bli, och känna dig, extra attraktiv. Ta gärna hjälp av expertis om kläder inte hör till ditt intresseområde.